Samsung
Topics
<< < (35/45) > >>
[1] LCD panel Najednou tam neni zadny obraz jenrada linek
[2] kde mam nabijetakumulator ? i dont vedet, kde se zapojit nabijecku ? Koupil jsem si Energizer baterii a to byl mrtvy , kdyz jsem ho koupil a ja dont vedet, jak ji nabit ? prosim pomozte
[3] chybi navod , kde bych mohl koupit manual pro Samsung SCD103 mini digitalcam ?
[4] Muj Videokamera rika " ochrana" A ja se nemuze zaznamenavat Nekdy mi Videokamera rika, ze " ochrana" a nemuzu nahravat na pametovou kartu Memory Stick nebo na pasku .
[5] Jak mohu ziskat nahradni nabijecku a kabel Muj pes snedl muj nabijecku a kabel ... Jak mohu ziskat nove
[6] Samsung SC - L810 Hi - 8 S - video kabel Vi nekdo, kde koupit S-video kabel pro tuto videokameru ? Vim, ze svou starou kameru , ale i nadale pouzivat , a to neprisel s s - video kabelu .
[7] vp - d361 pismeno d trojuhelnikem ukaze a vysunuti se objevi paska . nemuze nahravat nebo prehravat
[8] cerna a bila problem, ja jsem horici pasku na disku, ktery je v barve ale vypada na mt televizi v cerne a bile a take popaleniny v cerne a bile je tamnastaveni i treba zmenit
[9] SAMSUNG SC - D363 jsem nabit svou baterii a nechal ho v me kamere , a kdyz jsem ho pouzival to funguje na chvili, ale pozdeji se na zpravy v me obrazovce rika vysunout taoe
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version