Samsung
Topics
<< < (34/45) > >>
[1] Samsung Mini - DV SCD103 Blikajici zluta "Ochrana " v polovine hledacek . Novy pasek , ochrana je vypnuta , plne nabita baterie ... zadne vysledky ... prosim pomozte .
[2] клининговая компания в СПб
[3] магазин шин адреса
[4] Крокус-Вест
[5] LCD je prazdna Mam Samsung SCD103 videokamery aLCD je prazdna , i kdyz vidim vse v hledacku , at uz je to v zaznamu nebo v rezimu prehravani . Existujezpusob, jak tento problem vyresit ? Diky predem
[6] spatny obraz mam digitalni videokamery CD23 samsung . Pouzil jsem to jen parkrat . Zaznamy kamer v poradku, ale pak, kdyz jsem se hrat tam jsou silne vodorovne cary pres obraz , co by mohlobyt problem ?
[7] ochranaochrana Slovo prijde na obrazovce , kdyz se snazi natocit a nic, zda se do prace. Jak mohu zbavit teto ochrany na videokamere ?
[8] No prehravate disk My Samsung mini dv ukazuje, ze jsem nahravani , ale nebude prehravat zadne image.I se snazil jinou pasku , ale se stejnym problemem .
[9] No prehravani zvuku , kdyz chci prehravat z DVD rekorderu neni slyset zadny zvuk , jenfilm . Pracuje na televizi . ale proc to neni prehravani na skutecnem stroji ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version