Samsung
Topics
<< < (36/45) > >>
[1] Videokamera Samsung VP- dc173 Dostavam zpravu spatny disk, ja pouzivam Sony DVD -RW
[2] Obraz je zkreslenyobraz zhasne na displeji LCD a hledacku v rezimu fotoaparatu bez ohledu na to , jestli jsem nahravani , nebo ne . Jsem odstranil pasku a memeory hul a stale dela to same . Obraz je rozmazany a h linky bezi vodorovne na obrazovce . Nejake
[3] V rezimu fotoaparatu ( Record) , nevykazuje videa vubec , cerna obrazovkaLCD obrazovka je cerna ,hledacek je cerna , a kryt objektivu je vypnuty . zadny obraz je odhaleno . I kdyz jsem se snazil nahrat , vse, co je zaznamenano bylo cerne . Videokamera pre
[4] spatny obraz obraz je rozmazany a neni schopen zaostrit
[5] Samsung Digitalni kamera SC - D353 NTSC Ahoj , chci vedet, jestli tento konkretni model bude prevadet video do PC . Ma tuto schopnost ? Co musim udelat, aby se to stalo ? Dekuji vam pomoci . S pozdravem , Robert L. Brosher pb8@tampabay.rr.com
[6] Muj videokamera blika a D na obrazovce . Muj videokamera blikajici D na obrazovce , kdyz jsem ho zapnete . Jeho zvlastni , jsem se pokusil restartovat videokamery , jsem dal ve 3 ruznych pasek , a temer vse, co mohu myslet . Nesouvisla pracoval , je tomec
[7] zvykly zapnout i se nepouziva fotoaparat za vice nezrok, ale po nabiti baterii je zvykly zapnout ..... vubec nic , nejake napady .
[8] I po pouziti hlavy cistsi, bez prehravani MINI DV videokamery - Mohl PANASONIC neprehrava . Pouziva se svou starou hlavu vysavac , nefunguje . Dostal nova hlava cistsi SONY , stale nebude fungovat . V rezimu VCR - bez prehravani jen cerna obrazovka . Muze
[9] Blika R se nahoru sipka / radi vysunout Kdyz jsem dal v mem pasky ,obrazovka ma blikajici "R" se sipkou nahoru a rekne mi, vysunout svou pasku . Co to ??znamena a jak mohu opravit ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version