Sega
Topics
<< < (36/42) > >>
[1] mohu hrat svou Dreamcast , zatimco iam v Filipin
[2] ive dostal Sega Megadrive a chci , aby si to pracovat na svem LCD TV, Muzu ?
[3] Sega Genesis regulator nebude fungovat zcela v prvni hrac portu , ale funguje v druhem portu prehravace . To vam umozni nejen me pouzit tlacitko start , tlacitko C a tlacitka se sipkami , ale A, B , X , Y , a Z nefunguji .
[4] hej chlap i cant viz muj herni soukoli obrazovku , pokud jsem v tmavem roon nejaky napad, co je na tom spatneho
[5] Koupil jsem si pouzity Sega Saturn s hrami a navic jsem si koupil nekolik dalsich her ??pouzivanych na ebay.some hry, pracovat , zatimco jini dont.when jsem dal pak na obrazovce objevi a " ridit prazdne " appears.my system je 8000.any napady , thx , RICK
[6] Muj Sega Mega Drive 2 bylo v poradku . Kdyz jsem to hral dnesnapajeni zacal kourit akonzole uz se zapne , dokonce s treti napajeci strany napajeni i ziskat zadnou moc . jakykoliv pomoci chtel bych byt celek ocenil . diky
[7] Ahoj Mam Sega Megadrive 1 & Mega CD 1 . Je wroked pro let z novych , ale ma problem v poslednim tydnu . Kdyz se obratil na conosles prijde jako obvykle a muzete videt dobry a spravny obraz . Pokud umistite jit dat disk CD do zacatku hrat Mega spusti CD ko
[8] Co kdyzobloha bylabarva cervena misto modre barvy a pak ?
[9] Mam Megadrive , ktera byla v poradku , nedavnokamarad mi pujcil hru, aleobrazovka sel blocky apic byl ztracen , nyni i vzdycky dostat, ze ctvereckovych obrazovku , muze mi nekdo pomoct ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version