Sega
Topics
<< < (37/39) > >>
[1] Mam starou Sega Genesis . sel hrat dnes vecer , a tedse tlacitka B nebude fungovat na obou radic , i kdyz jsem prepinat je . Unplugged hry a obnovit ... hral po dobu nekolika sekund na jinou hru si myslel, ze byla stanovena , pak to udelal znovu . Nevim ,
[2] jsem dostal Sega Genisis , ale to ukazuje modra obrazovka , kdyz jsem ji pripojit
[3] je zapojen , ale i stisknutim tlacitka napajeni a je zvykly zapnout
[4] Muj sega byl recked v zaplave .
[5] Nedavno jsem si koupil model jeden Sega Genesis v rezimu offline . Pokazde, kdyz jsem zapnout konzoli s hrou v nem ( napriklad pro tuto situaci , Sonic the Hedgehog 3 ) , a na displeji se zobrazi pouze bily s trochou dalsich barvach rozmazane s nim , a to
[6] Proc moje sega jit do pomaleho pohybu, kdyz Constable Greyson je blizko do te doby ?
[7] muj konzola se zda byt funkcni , hraje v jeho prubehu prostrednictvim uveru a myslim, ze jeho zkratum adisplej zhasne . to ma trochu rzi kolem nekterych rozich desky , tuseni, jestli to ma neco spolecneho skonzole nefunguje ?
[8] Jen jsem dostal Sega Genesis dnes aobraz zvykly prijit na me televizi Slysim zvuk ze hry , aleobrazovka je cerna
[9] Mam Sega 16 bitu , a to se zapne a somtime hrat normalne . Ale musim dat ho vzhuru nohama a cekat na to, az zacne hrat jinak, to jen ukazuje na obrazovce snehu .
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version