Sega

Topics

<< < (35/42) > >>

[1] Koupil jsem si typ Sega Master system 1 . To prichazi s Alexem na dite zabudovany Pri prehravani budvestaveny ve hre nebo hru koupil jsem vyzkouset to Sega Master system havaruje asi pominute . Je DEOS tento pokazde . Jsem si otevreli to vycistit , ale to

[2] Sega Master system 2 nastaveni - nemuzete dostat obrazu Ahoj kluci , mam Sega zvladne system 2 konzole se vsemi kabely , tzn . napajeni , rx a tv spinac , ovladaci panel . Vse je zapojeny a zapnuty , ale ja jsem potize najit spravny kanal na TV . Jsem sta

[3] jak se pripojit Sega Genesis az k televizoru s plochou obrazovkou

[4] muj regulator dpad nefunguje spravne , pokud nemam ho dotknout , vsechno funguje skvele . ale kdyz jsem se ho dotknout , zacne registraci doleva a dolu kontinualni lisovani v dpad , a to nenikabel regulatoru . musi bytdeska z automatu , jak se snazim , ab

[5] Ahoj mam Sega Megadrive 2, ale prave dostal ven , ale ted maji digitalni TV Bush aSega je na ( napajeni ) , ale nemuzu ani najit kanal , nebo jsem zmatena o tom, jak se pripoji k televizoru ukazat na obrazovce .

[6] Nedavno jsem si koupil Sega Genesis mimo eBay a take mel ziskat A / V kabel . Jsem zapojen vsechno ajedine, co se stane, je, ze jeblesk na obrazovce , kdyz jsem ho zapnete . Zkousel jsem to na 2 ruznych TV v mem dome a staleto same . Overil jsem videt, ze

[7] Relly Chci koupit Sega sen cast opravy

[8] Proc neni moje hra gear utekla baterie ? Nedavno jsem dostal GameGear na garaze prodej za dobrou cenu $ 1, ale to nebude utect baterii , ktere jsem dostal novy z paketu . Muze mi nekdo pomoct ?

[9] ahoj moje uk Sega Dreamcast prace , kdyz jsem v manili v Filipin , pokud ne, je tam zpusob, jak prevest

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version