Sega
Topics
<< < (34/42) > >>
[1] Mam model 1 Sega . Napajeni rozsviti , ale mam model 1 Sega . Napajeni rozsviti , ale nic se nedeje v televizi . zadny z video vystupu prace, prosim, pomozte !
[2] Sega Genesis neustale roluje vertikalne na televizor Toshiba Mam prakticky stejny problem jako nicshoe18 s mym Sega Genesis . Mam modelu 1 Sega Genesis , a pokusili propojeni s modelem 1 - specifickych AV kabely , as rf prevodniku . Rolovat obrazovku naho
[3] jak se horni stredovy sroub ven saga herni zarizeni ?
[4] SEGA Megadrive Snazil jsem se pripojit muj SEGA Megadrive TO MY SAMSUNG 50 palcovou plazmovou TV iSELECTED "zdrojem" prosel DVD / STB / VCR / CABLE tlacitka, , WON , T SHOW SEGA SCREEN , PrIPOJEN jsem to TV ANTENNA MONTaz na zadni strane televizoru , , nI
[5] videa , ale zadny zvuk na Sega Megadrive 2 Nemam zvuk na Sega Megadrive 2 ive prave nachazeji v podkrovi a zahnuty do me tv . Jsem naladen na televizi na CH36 amaly vypinac na kabelu , ktery se zapojuje do TV je nastavena do spravne polohy , jsem zkontrol
[6] rodina se sesti divek v row.what jsou kurzy jakoudalost se deje
[7] Mega CD 1 loading problem ahoj ! Muj mega CD 1 se nenacte zadnou hru . Po zapnutidisk zacne tocit aposkrabani hluk z ni vychazi ! Za to, ze v menu konzole ,zasobnik vysune a opet zavre . VUT v Brne, kdyz jsem nastavit konzoli vertikalne , hned pote, co js
[8] Mam dva rozsirujici CD konzole neprijde na Mam dva rozsirujici CD konzole a nemuze dostatvedl ke svetlu a nezda se, ze mit moc vubec . Mam 3 Genesis mod 2 , ktere funguji s mym dobrym cd konzole a zahnuty kazdy a dostat nic se ani jednou .
[9] Sega Genesis Model 1 , Barva je zpackal Kazda hra hraje skvele, ale zobrazi modre nebo zelene Odstin nebo nekdy je proste opravdu tma , mam dalsi dve Model 1 je , ze funguji skvele , jsem hledal hardware opravy . diky
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version