Nintendo

Topics

<< < (63/70) > >>

[1] Yobo pripojeni regulator problemy s pripojenim na ledove modra Yobo N64 ovladace . I po jeho zahnuty stale rika, ze " zadny ovladac " . poneti , proc , nejake napady ? ?

[2] Muj Wii neni cteni disku jsem si koupil Wii zimni sport 2012 a Balance Board , ale moje konzola neni cteni disku .

[3] Muj problem jekurzor ( ruka ) nema prijit na obrazovce , myslel jsem, ze by mohlo bytovladaci panel , aby si koupil novy , ale stale nefunguje . Take jsem zmenil baterie regulatoru .

[4] Tlacitko a spravny smer na d -pad na DS Lite zacina nereagovat Kdyz hraju Mariokart nebo Sonic Colors a hry , jako je to, ze od te doby , co musite dusledne drzet / vpravo smer A , po chvili to zacne zpomalovat a mam zvednout prst a pote znovu stisknete t

[5] Proc muj ds zase , ze je to samo o nekterych obdobich prave zapne

[6] ds jde cerne a bile moje ds doma zcerna a bile na barvy , kdyz jsem ho zapnete , nebo jit do hry a nemel jsem to dlouho animesic vyhodili v zaludku a droped ji licem dolu , a to prislo z pantu ani jsem si to na mesic pomoc mi

[7] nemohu nic v mem DSi nemohu dostat na cokoli o mem di

[8] Wii uz se zapne ! zadna sila ? Wii je cca 3 let stare a tezko pouzit , , , muze u pomoci , ? i odpojil ho a zapojil ho zpet a nic ? >>

[9] kde jeaktivacni kod na Nintendo Wii ? potrebovat aktivacni kod , aby Netflix na Wii

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version