Nintendo

Topics

<< < (64/70) > >>

[1] Ted, kdyz mame Netflix na Wiioff svetlo meni z cervene na zlutou . Kdyz nechate disk vlozeny , kdyzlute svetlo sviti ( coz myslim, ze je opravdupryc ),disk je v teple, kdyz se vysune. Je to normalni ?

[2] R4 karta prestal pracovat muj R4 karta pracuje pokutu az do posledni noci, kdy moje dcera se snazil kopirovat software na jinou kartu, ted jsem jen tak bila obrazovka s cervenou krabici s nabidce palcu Ive stahnout stahnout nejnovejsi software, ale to nen

[3] moje wii nebude hrat zadne hry , jen jsem sichybove hlaseni nikdo z meho disku bude hrat .

[4] Proc muj Wi rika neni pripojen k internetu .... Co s tim udelame ?

[5] Nintendo Wii konzole prehriva pri hrani aventilator nefunguje mitNintendo Wii , ktera se po 20 minutach hrani zamrzne ana strane konzole je opravdu horko , jen si vsiml, zeventilator nefunguje vzadu, vsechny otvory jsou jasne , atd. atd. bynovy uSB chladi

[6] jak resetovat Action Replay pro 3ds kdyz jsem zase na mem Action Replayspodni obrazovka Gose cervena jak mam opravit

[7] nintendo wii se prilis mnoho vlozenych najednou disku ted to nema moc

[8] Nintendo GameCube zadna barva Vstupni panel na Sony Bravia s uhloprickou 32 palcu nema cervena / bila / zluta cluster vstupu tak, aby odpovidala kabel z Nintendo GameCube . Pokyny Bravia rika, ze k pripojeni cervene / bile konektory pro audio vstupy , ( u

[9] Jak se pripojit Wii k Magnavox 32mf301b

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version