Nintendo

Topics

<< < (64/66) > >>

[1] Nemuze dostat do cheat menu pro Wii Godzilla rozpoutal Cant dostat do cheat menu , co mam delat ?

[2] obdrzel kod chyby 50299 pri pristupu Netflix

[3] Existuji cheaty na Wii Phineas and FerB cele druhe Demension ? Jen podvadi .

[4] koupil Wii bodova karta koupit hudbu jen tancit a zapomneli predchozi heslo moje dcera vlozen Wii body do sveho Wii konzole a zapomneli sve heslo , ted ma 800 bodu, se nemuze pouzit . dnes koupila dalsi kartu s 2000 body a ona stale nemuze dostat prosel z

[5] cislo ziskat hlavni klic k odemknuti svuj 3ds pin cislo, ktere jsem zapomnel, kdyz jsem dal v mem pin i novy to, ale od ted jeho leta jsem nebyla to hrat a zapomnel jsem ho , tak jsem ztratil navodu k obsluze pri cisteni a rika, ze na moje 3ds : Pokud jst

[6] Muj Wii rika, ze je to nahradni Baterie je nizka . Jak mohu nabijet ? Pokazde, kdyz hraji rekneme zacit kurz se rika, ze nahradni Baterie nizka . Chci ji dobit , ale jak to mam udelat , ze ?

[7] nemuze hrat s DSi verze 1.4.4u v mem Gei blesku kosiku , kdyz jsem aktualizoval to s aktualizaci systemu po aktualizaci nemuzu hrat hry uz

[8] moje Nintendo DS nebude uctovat , kdyz jsem poprve vyplnit opravdu rad chodim na me DS . bam , ze nebude uctovat .

[9] na muj pokemon hry cerna 2 rika, ze mam nakonfigurovat na internetu a jsem opravdu potrebuji pomoc Pouzil jsem nic ziskat auto dns kod pro kod meloetta

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version