Nintendo
Topics
<< < (62/70) > >>
[1] Moje wii zmrznout , kdyz se snazi hrat hry , nebo dokonce sledovat Netflix . I odpojte jej , pockejte 2 minuty , a pak to funguje nekdy , a nekdy to neni . Je to zasekne a rika zatizeni , pak jsem si to znovu a znovu odpojte . Muze to byt pevna nebo by me
[2] Co jeto pod slotem n64 kazety pro ?
[3] TV obrazovka Fuzzy Kazdych 10 sekund Takze vcera jeho praci dobre . Dnes je Nintendo 64 je vadny ? .. Mel jsem tento pristroj sinnce 1996 ... Takze Jeji vsechno zapojeny a spravne nastaven na AV atd. . Jednou jsem zapnout konzoli , po 10 sekundach ,tv obr
[4] Moje n64 se nezapne ... cervene svetlo vyhral , t ukazattv je prazdne , jsou vsechny kabely zapojeny HELP ! ! A ja jsem nehral tuto vec , jako je 10 roku
[5] Svetlo zvykly rezat , kdyz jsem pripojit muj Nintendo . Zkousel jsem ruzne vystupy , takze to neniproblem, ale nejsem si jisty, jestli je to jen jedenkonektor , nebosamotny system
[6] zatizeni rom errcode = -4 Najednou nove hry nalozene na me R4 karta pro Nintendo nefunguji . Nasledujici zprava se zobrazi: ( Rom zatizeni selhalo ) Load Rom errcode = -4 , resetujte system stare hry stale fungovat OK na stejne karte
[7] Nelze se pripojit k internetu na mem wii kod chyby 52030 moje Wii byla pripojovani ted najednou jsem stale kod chyby 52030
[8] vynulovat Nintendo DSi ruzova konzoli zadny zvuk, zadne zvukove jinde na stavebni prace vse
[9] Nintendo DSi XL , 11 mesicu stary : zatimco v polovine hry ,obrazovka zcernala , znelo to jako tekouci vodou a se nevypne je plne nabita . zadny z tlacitek reagovat .
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version