Nintendo
Topics
<< < (61/70) > >>
[1] Koupil jsem si pouzity Nintendo 64 system, ktery byl dodan s 5 hrami a nemuzu dostat nekterou z her na praci . Nejake navrhy? Hry jsem si koupil v obchode praci .
[2] na mem Yobo fc dvojce ,hneda obrazovce se objevi vzdy, kdyz se snazim a hrat hru bez hry dzin . Co to ??znamena ?
[3] zadne modre svetlo
[4] Muj wii rika doslok chybe , prosim pomoci? Kdyz se snazim venovat CoD MW3 nebo jakoukoliv hru, ve skutecnosti rika, zechyba eccored prosim vysunout disk a otocit Wii pryc . Podivejte se do Wii provozni prirucce pro dalsi pokyny . PROSiM POMOC ! Opravdu ch
[5] jak si nastavit Nintendo 64 ?
[6] Moje N64 konzole udrzuje na obnoveni sve vlastni na intro hry . V pripade , ze doslo k chybe v systemu , jake by to rekneme?
[7] konzola zapne , ale zadny obraz zobrazi vsechny kabely zapojeny spravne , ale zadny obraz prijde , kdyz jsem zapnuti systemu .
[8] muj n64 nefunguje CH3 jsem nasel starou N64druhy den a rozhodl se hrat to znovu . I zahnuty to na starsi RCA TV a je pripraven hrat, kdyz jsem zjistil, ze kdyz jsem dal moje tv na ch 3/4 a otocte ji, nic se nedeje . Neexistuje zadny vstup z tohoto modelu
[9] nemaji operaci nintendoDSI prirucku k obnoveni rodicovske kontroly
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version