Forum allservice
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
SMF - Just Installed!
Home
Help
Search
Login
Register
Forum allservice
»
Notebooků
»
Macbook
»
Jel jsem do Pripojte fotografii z iPhoto nedavnych stahovani a Mac uzamcenych s predeni cinnost kola. Podezrely ram nestaci otevrit 1000 fotografii! Jak mohu bezpecne ukoncit ukol, aniz by ztratily obsah e-mailu??
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Jel jsem do Pripojte fotografii z iPhoto nedavnych stahovani a Mac uzamcenych s predeni cinnost kola. Podezrely ram nestaci otevrit 1000 fotografii! Jak mohu bezpecne ukoncit ukol, aniz by ztratily obsah e-mailu?? (Read 1297 times)
allservice
Administrator
Newbie
Jel jsem do Pripojte fotografii z iPhoto nedavnych stahovani a Mac uzamcenych s predeni cinnost kola. Podezrely ram nestaci otevrit 1000 fotografii! Jak mohu bezpecne ukoncit ukol, aniz by ztratily obsah e-mailu??
«
on:
March 13, 2014, 09:41:47 PM »
Prejdete na ikonu Apple v liste menu, zvolte Force Quit, v seznamu uvidite iPhoto, budete muset vybrat, ktery pak kliknout na Force Quit. To donuti opustit, jen iPhoto a vas e-mail by mel byt v poradku.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Forum allservice
»
Notebooků
»
Macbook
»