Sony

Topics

<< < (68/74) > >>

[1] kdyz jsem se pripojit muj DCR tr7000 na mem pocitaci s pozarni drat , ktery se pripojuje k memu usb dostanuusb zarizeni nefunguje spravne a system Windows nema recgonize to chybu

[2] Nikdy jsem to cisteni hlavy me Handycame SONY DCR - HC42E . Najednou jsem zjistil, ze nema zaznam pro kazdou pasku a zaroven je fotografovali Vzal jsem je moddled s cervenou barvou ? Mohu najit reseni tohoto problemu

[3] I havent pouziva My Sony Model - 238E HI 8 videokameru pro vice nez 2 roky , a kdyz se snazim hrat nahranou kazetove pouze v rezimu prehravani a cernou obrazovku na plat + ff nebo rw mode.I se objevimodra obrazovka se snazil s ostatnimi cassetes stejne ,

[4] muj bloggie fotoaparatu se nezapne a ja jsem ji na starosti a vse , to neni opravdu byl pouzit jeste mnohem , pomoc!

[5] Ja se objevi schopen ziskat DCR - HC24 Handycam se ovladac pro muj iMac ?

[6] Chtel bych se pripojit k SONY CCD - trv108 NTSC , k memu computer.What kabelu budu potrebovat .

[7] Buna Seara , jsem un vada pe o fotoaparatu Sony C.31.22 ce reprezinta acest mesaj si ce pot tvar sa rezolv acesta problema ? ... Multumesc .

[8] CHCI stahnout software DISC FOR MY SONY Carl Zeiss

[9] Maji Sony CCD V9 videokameru . Ulozena uz leta s paskou v nem . Kazeta se nevysune ani hrat .

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version