Sony
Topics
<< < (67/74) > >>
[1] Jak mohu ziskat moje sony digitalni videorekorder Mod : DCR - TRV22E pracovat na Windows Vista , muj Ovladac zarizeni neni kompatibilni s Windows Vistavideokamera je asi 6 let
[2] Chci prevest Hi8 kazety na CD
[3] Dobry den , mam Sony Digital8 Handycam 700x SteadyShot DCR - TRV 230 . Mohu obejit kazetu a zaznam primo do PC ? Pokud ano , tak bych jeste potreba vlozit kazetu ? Dekuju za pomoc.
[4] Mam sony Digital8 DCR TRV 285e Handycam , ale jeho obraz balik neni kompatibilni s Windows 7 Chci se divat, jak moje kazety na mem pc a prevest je do DVD take to, co jereseni
[5] Snazim se pripojit muj Sony DCR - PC330 na mem Macu pres Firewire nahrat zaznam . Videokamera se nikdy zjisten v iMovies . Tam je take zadna odpoved pomoci USB . Nekdy vidim radu od plakatu jit do menu vacky provest upravy , ale ze rada nikdy poskytuje ce
[6] zachytavani videa software pro Sony DCR TRV340E Handycam
[7] moje TRV 238E videokamery hlavy musi byt cisteni , ale nemam Hi8 hlava cistsi pasku , jak se cisti Hi8 videokamery Hi8 bez hlavy cistsi pasky
[8] Nemohu najit volne USB ovladac ke stazeni pro tuto videokameru .
[9] Prave jsem pripojen muj velmi stary SONY DSR - PD100AP videokameru do meho Acer Aspire 3810T pocitac ( bezici na Windows7 ) pres FireWire a USB . Jak jste si mohli myslet , ze pocitac nerozpozna zarizeni . Nejake napady ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version