Hitachi

Topics

<< < (64/66) > >>

[1] Poskozene DVD - R disk mam Hitachi DZ- MV5000E DVD videokamery , Vzal jsem si nejaky film na Vanoce na disk DVD -R , ale nelze prehravat , jak to vypada, zedisk je mirne poskozen , je nejake reseni .

[2] Hitachi DZMV550A Kod chyby Ahoj Koupil jsem si novou kameru a stale dava mi chyba kod cislo 2881 . Myslite si, knwo , proc by to mohlo byt ?

[3] dz - mv550 problem, kdyz mam DZ- mv550a pripojen k PC se rika, ze ridit unaccesible . nespravne funkce muze nekdo pomoci

[4] hitachi dvd cam dz - gx5060e Ahoj , kdyz jsem dokoncite dokoncenim na videokamere se rika, ze jeho prace , ale kdyz jsem se ven a misto v pocitaci nebo DVD prehravaci nic na tom ? prosim, muzete mi pomoci ?

[5] Formatovani novy disk , kdyz jsem si novy disk do sveho digitalniho HDD / DVD videokamera , to mi nedava moznost formatovani . Tato moznost je jiz v menu nastaveni , a to bud . Je to zmizelo z povrchu zeme . ( Snazil jsem se tri nove disky , dve ruzne zna

[6] ja jsem s pouzitim SD kartu , kdyz jsem narazila na tlacitko nahravani se rika, ze nelze nahravat video na cislo modelu DZ - GX5020

[7] POTrEBA finalizace DVD jsem si koupil Hitachi DZ - MV730A , potrebuji pomoc finalizaci DVD . Ja nevim, jak to udelat , nebo muze mi nekdo poslat soubor PDF na muj e-mail : lehungba@yahoo.com . Dekuji

[8] ImageMixer3 mohu nahravat videa na videokamery pevny disk , aleImageMixer3 dej mi problemy, kdyz jdu prenest video do pocitace . Program rozpozna videokameru pripojenou , ale zamrzne , kdyz se snazim stahnout video do PC . Pote seaplikace nerozpozna pripo

[9] Dvere jsou prilepena moje dvere Hitachi MV350A se zasekl . Dcera dat disk spatne , a ted, kdyz se pokusite vysunout , staci si tikajici druh reakce . Vezmu te na veceri za odpoved . Diky Charlie

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version