Hitachi

Topics

<< < (63/66) > >>

[1] Hitachi - DZ- MV550A jsem schopen pouzivat videokameru z duvodu chybova zprava 2881 . Ztratil jsem se na navod k obsluze . Muze nekdo poskytnout pomoc na to, co tato chybova zprava ?

[2] cant otevrit kazetu Kdyz jsem zase muj fotoaparat , mam pristup k disku a pak jsem se pokusite vysunout disk , ale nic to stane, proste vypne . pomoc

[3] potrebovat software pro pripojeni k PC hej ... Mam kameru , ale nedokazu najit software potrebny pro pripojeni k PC. muze nekdo pomoci ? diky !

[4] Hitachi DZ - MV550A Problem mam Hitachi DZ- MV550A ktere nemuze obraz zaznamenat nebo prehravani ,hlaseni , ktere se objevi na obrazovce precist : Doslo k chybe. Kod chyby cislo 2881 . Prosim pomozte mi . sir_kayduke@hotmail.com

[5] kodeky nekdo ? Potrebujete kodeky pro HITACHI DZ - gx5020a dvd videokameru , aby mohli hrat mini - DVD na windows vista home preminm vydani ... nejakou radu , jak na misto, kde je lze najit ?

[6] software , jak mohu stahnout software pro me mv - 550 nebo con i ...

[7] Dokonceno DVD mam Hitachi DZ - MV730A videokamery . Ja nevim, jak dokoncit nebo prehravani na notebooku . Muzete mi pomoci ?

[8] Prosim, pomozte kopirovani Vedio na PC Jak mohu ziskat data Vedio z fotoaparatu do PC ? ? ? Stahnul jsem si software a prosel kroky , je preveden sve staticke fotografie , ale ne data vedio . I dont vedet, co delat . Take jsem dostal novy notebook , ktery

[9] HITACHI DVD videokamery DZ - MV4000E mohu stahnout OBSAH disku z kamery do pocitace , jak jsem nemuze najit zadne informace s odkazem na tento konkretni model

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version