Hitachi
Topics
<< < (61/62) > >>
[1] POTrEBA finalizace DVD jsem si koupil Hitachi DZ - MV730A , potrebuji pomoc finalizaci DVD . Ja nevim, jak to udelat , nebo muze mi nekdo poslat soubor PDF na muj e-mail : lehungba@yahoo.com . Dekuji
[2] ImageMixer3 mohu nahravat videa na videokamery pevny disk , aleImageMixer3 dej mi problemy, kdyz jdu prenest video do pocitace . Program rozpozna videokameru pripojenou , ale zamrzne , kdyz se snazim stahnout video do PC . Pote seaplikace nerozpozna pripo
[3] Dvere jsou prilepena moje dvere Hitachi MV350A se zasekl . Dcera dat disk spatne , a ted, kdyz se pokusite vysunout , staci si tikajici druh reakce . Vezmu te na veceri za odpoved . Diky Charlie
[4] Hitachi DZBX35E DVD Videokamera Mohu stahovat moje DVD z me kamery k PC , vzhledem k tomu , ze tento model nema USB port ? Znamena to zavisi na typu pouziteho disku ? tj. DVD - RW nebo DVD - R nebo DVD - RAM . ( Jsem se snazil RAM , ale zatim typy se snaz
[5] HITACHI DZ - MV380A NTSC nebude vysunout disk My Hitachi DZ - MV380A odmita vysunuti disku . Nejake napady o tom, jak rucne otevrit dvere disku ?
[6] Mam Hitachi DZ- BX35E , ale dont mit software pro ulozeni klipy na mem notebooku . mohl byste mi prosim rict , jak to udelat .
[7] Dokonceni Mohu dokoncit svuj nahrany Mini DVD na jinem cam ? Napriklad jsem nahral na Hitiachi a chci dokoncit na Sony . Take musim dokoncit drive, nez mohu pouzivat svuj USB kabel a displej na mem PC ?
[8] jak se vam dokoncit Nejsem si jisty, co moje cislo modelu je na mem hitachi DVD videokamery . Nelze zobrazit zaznam na mem PC nebo DVD prehravac . Jsem evidentally ztratili kabel, ktery muze prijit s videokamerou , je tam neco, co muzu udelat ...
[9] delat kopii puvodniho disku na modelu DZ- gx20a jsem nahrat hudbu, kterou jsme zpivat pred kostelem a tam jsou nekteri clenove , kteri by chteli mit kopii sve vlastni , a ja nevim , co mam delat , kdyz jsem dokoncit to
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version