Hitachi
Topics
<< < (60/62) > >>
[1] Dokonceno DVD mam Hitachi DZ - MV730A videokamery . Ja nevim, jak dokoncit nebo prehravani na notebooku . Muzete mi pomoci ?
[2] Prosim, pomozte kopirovani Vedio na PC Jak mohu ziskat data Vedio z fotoaparatu do PC ? ? ? Stahnul jsem si software a prosel kroky , je preveden sve staticke fotografie , ale ne data vedio . I dont vedet, co delat . Take jsem dostal novy notebook , ktery
[3] HITACHI DVD videokamery DZ - MV4000E mohu stahnout OBSAH disku z kamery do pocitace , jak jsem nemuze najit zadne informace s odkazem na tento konkretni model
[4] Poskozene DVD - R disk mam Hitachi DZ- MV5000E DVD videokamery , Vzal jsem si nejaky film na Vanoce na disk DVD -R , ale nelze prehravat , jak to vypada, zedisk je mirne poskozen , je nejake reseni .
[5] Hitachi DZMV550A Kod chyby Ahoj Koupil jsem si novou kameru a stale dava mi chyba kod cislo 2881 . Myslite si, knwo , proc by to mohlo byt ?
[6] dz - mv550 problem, kdyz mam DZ- mv550a pripojen k PC se rika, ze ridit unaccesible . nespravne funkce muze nekdo pomoci
[7] hitachi dvd cam dz - gx5060e Ahoj , kdyz jsem dokoncite dokoncenim na videokamere se rika, ze jeho prace , ale kdyz jsem se ven a misto v pocitaci nebo DVD prehravaci nic na tom ? prosim, muzete mi pomoci ?
[8] Formatovani novy disk , kdyz jsem si novy disk do sveho digitalniho HDD / DVD videokamera , to mi nedava moznost formatovani . Tato moznost je jiz v menu nastaveni , a to bud . Je to zmizelo z povrchu zeme . ( Snazil jsem se tri nove disky , dve ruzne zna
[9] ja jsem s pouzitim SD kartu , kdyz jsem narazila na tlacitko nahravani se rika, ze nelze nahravat video na cislo modelu DZ - GX5020
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version