Hitachi
Topics
<< < (60/66) > >>
[1] pripojit videokameru k PC PC zvykly odhalit
[2] usb ovladace pro HITACHI DZ- mv580a ja potrebovat software USB Driver
[3] Ztratil jsem cd meho HITACHI DZ - mv380a NTSC a je treba jej nainstalovat na mem kline top.please mi pomohl dostat svuj software vcetne jeho driver.thanks .
[4] Moje kamera ukazuje cernou (prazdny) obrazovka v nahledu . Jakekoli myslenky na to, co je na tom spatneho ? Kdyz jsem zapnete fotoaparat ukazuje cernou obrazovku . Nejsem si jisty, jestli je mozne zaznamenat , ale jsem si jisty,vnitrni cast je rozdelena .
[5] chyba na disku na videokamery Hitachi kazdy zbrusu novy disk jsem dal do po 30 sekundach . nahravani mi to rika, ze jechyba na disku , a ze musim resetrestart . Jednou jsem to udelal a znovu zacina me to zepta, opravit chyby datoveho disku , jakmile dela
[6] chyba na disku , videokamery snazi se ji opravit . Nelze vysunout disk . Videokamera se rika chyba disku a snazi se opravit it.The disk stale toci , ale neni stale opravena . Videokamera mi nedovoli vysunout YHE disk . Jak to mam udelat , prosim ?
[7] Musim objednat u kulateho DVD drzak pro THEDZMV550A HELP se da pouzit , aniz by majiteli
[8] Aplikacni software Im potize dowloading moje zadost softwatre k memu Windows Vista notebooku , mam na disku , ale laptop zvykly cist to nejake napady ? im jen snazi nahrat par fotek
[9] Nelze ziskat videokameru k COME ON , JAK nabijeni baterie ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version