Sega
Topics
<< < (41/42) > >>
[1] Muj sega byl recked v zaplave .
[2] Nedavno jsem si koupil model jeden Sega Genesis v rezimu offline . Pokazde, kdyz jsem zapnout konzoli s hrou v nem ( napriklad pro tuto situaci , Sonic the Hedgehog 3 ) , a na displeji se zobrazi pouze bily s trochou dalsich barvach rozmazane s nim , a to
[3] Proc moje sega jit do pomaleho pohybu, kdyz Constable Greyson je blizko do te doby ?
[4] muj konzola se zda byt funkcni , hraje v jeho prubehu prostrednictvim uveru a myslim, ze jeho zkratum adisplej zhasne . to ma trochu rzi kolem nekterych rozich desky , tuseni, jestli to ma neco spolecneho skonzole nefunguje ?
[5] Jen jsem dostal Sega Genesis dnes aobraz zvykly prijit na me televizi Slysim zvuk ze hry , aleobrazovka je cerna
[6] Mam Sega 16 bitu , a to se zapne a somtime hrat normalne . Ale musim dat ho vzhuru nohama a cekat na to, az zacne hrat jinak, to jen ukazuje na obrazovce snehu .
[7] Console jde do " Sega textu , konzole prejde do " Sega textu , licence , atd. " a pak jde do cerne . Ma silu , ale zadny obraz . zadny z her nacte .
[8] Potrebujete napajeci kabel a ostatni kabel pro pripojeni k TV
[9] resetovani spinace uvizl
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version