Sega
Topics
<< < (40/42) > >>
[1] Potrebuji manual pro me Sega Genesis a pomozte mi , aby to hacek ....
[2] Mujtlacitko na jednom z mych kontrolery je rozbite .
[3] muj GameCube a nintendo64 funguje ok , ale kdyz jsem se pripojit Sega Genesis nove televizi vse, co jsem si Humm diky elv1nb@aol.com
[4] muj pritel prave dal mi na Sega Genesis 16bit to zapne a kazda vec nemel zadne kabely , kdyz mi ho dal , takze je tam, ze bych potreboval nejake kabely zapne zvykly hrat hry vubec, pokud by to mohlo pomoct i im pomoci snury do jine stare herni seystem im
[5] nezapne , velmi stary a muze vyzadovat opravu . vsechny kabely spravne, ale stale spojene se nezapne
[6] Muj Sega Genesis 2 Nedavno jsem dostal udrzuje cerny screening . Vsechny me napajeci kabely jsou nove , protoze jsem system s nicim jinym ,cervena kontrolka napajeni rozsviti amaly zeleny pruh na pravem blika na obrazovce a pak to proste zobrazi cerna obr
[7] Mam starou Sega Genesis . sel hrat dnes vecer , a tedse tlacitka B nebude fungovat na obou radic , i kdyz jsem prepinat je . Unplugged hry a obnovit ... hral po dobu nekolika sekund na jinou hru si myslel, ze byla stanovena , pak to udelal znovu . Nevim ,
[8] jsem dostal Sega Genisis , ale to ukazuje modra obrazovka , kdyz jsem ji pripojit
[9] je zapojen , ale i stisknutim tlacitka napajeni a je zvykly zapnout
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version