Sony PSP
Topics
<< < (58/66) > >>
[1] moje psp tlacitko se sipkou nefunguje ... Jak mohu opravit ?
[2] muj playstation 3 se zapne a pracovat po dobu asi pul hodiny a pak se vypne uplne stejne jako jeho melvypadku napajeni z ni nektery mi pomoct , co je na tom spatneho ~ ?
[3] moje baterie se nafoukl Hry vzdy povesil na puli cesty , zejmena kdyz jeho vymene do jineho " sceny " . Nekdy se obesil a vypnout na to vlastni a prave jsem si uvedomil , ze moje baterie byla trochu namysleny . Ma to , co souvisi s navzajem ? Jsemnovacek
[4] ps2 omezeni hrani Region 1 her mam Playstation 2 z Velke Britanie , ale chcete hrat Region 1 hry na nem ted bydlim v USA . Je to mozne ?
[5] moje ps3 nezapne , kdyz jsem zase na mem konzolecervene svetlo se objevi pote , kdyz jsem ho zapnete to jen pipne a pakcervene svetlo jen blika , a to je to . i ho vypnout ze site a znovu zapnout atotez stane znovu .
[6] problemy s prihlasenim na to jechyba dns (80710102)
[7] Muj ps3 rika : Nelze spustit . Vhodne System Storage nebyl nalezen ? Jak mohu tento problem vyresit?
[8] Chci zadat kod youtube.com / aktivovat na PS3 kod je afay8m3
[9] tam bylvypadek proudu a od te doby se muj playstation nezapne tam bylvypadek proudu a od te doby se muj playstation nezapne
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version