Sony PSP
Topics
<< < (57/66) > >>
[1] i typ na PS3 Youtube app kod, ktery jsem dostal prihlasit na nove aplikace youtube a ja jsem to udelat, ale to mi nedovoli prihlasit do sveho uctu YouTube Ok Stahnul jsem si nove a vylepsene aplikace PS3 YouTube na me PS3 . Takze kdyz jsem si na znak na n
[2] Moje PS3 Slim 160 GB nebude ukazovat herni disk v nabidce a nyni nelze otevrit , kdyz jsem stisknete tlacitko pro vysunuti disku .. funguje dobre pred 1 hodinou , prosim, pomozte asap :/
[3] Jebezdratova dite nonitor , ze bude pracovat pres playstation ?
[4] netflixs porad rika, zkuste to znovu jsem si na me PS3 a jit netflixs a rika, ze se nemuze pripojit zkuste to prosim znovu kod ui - 108 , co jsem delal je mazani netflixs a reintalling to Mabe muset udelat dve dobu netflixs prace co mam delat , takze ja d
[5] Nelze najit DC Universe v obchode PlayStation Store
[6] PS3 nebude hrat disku jsem mel system zachvat dva roky , ale jen zridka hrat . Vsiml jsem si , ze to zacalo zmrazeni uprostred mych Madden 12 her , ale ne vsechny ostatni hry . Tak jsem prestal hrat to . Pak jsem dostal novy Madden a snazil se hrat . Hlav
[7] pres pametovou kartu a hra vlozena hra se nespusti koupil konzoli PS2 s nekolika hrami + karta karta ma na specifikaci jej hru (napr. : Fifa 2007 ) , ale kdyz se snazim hrat hru - s hrou na konzole - nic se nedeje dik
[8] co jepodpora # na PSN
[9] playstation wlll nespusti, muze mi nekdo prosim pomoci, kdyz jsem zase na to jen rika, ze nelze spustit uloziste appropriatesystem nebyla nalezena
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version