Panasonic
Topics
<< < (60/66) > >>
[1] Muj Lumix DMC - F3 kamera zvykly dovolte mi, abych odstranit video , kdyz se snazim , aby jej odstranit , se rika, ze ' tento obrazek nelze vymazat " . Jak mohu odstranit ?
[2] Ukazuje " Tato pametova karta Ukazuje " Tato pametova karta je chranena " V tomto pripade kamera nebude fungovat . Prosim vedeni .
[3] jsme s presne stejny problem , cervene svisle cary pojd a vyplni celou obrazovku a ackoli to se objevi az pote, co se fotoaparat zahreje ( 1-2 sekund ), delaji to nepouzitelne . jsme nabit a zmenil kartu . Beru na vedomi, dalsi prispevky , ale zadne resen
[4] Ahoj, ja jsem s pouzitim Panasonic DMC TZ15 . Ma LCD displej nefunguje . Muzu jeste fotit . Co se deje ? Je tovolne spojeni ve fotoaparatu ?
[5] Doufam, ze vam muze pomoci muj odemknout muj problem pametove karty s mou Lumix fotoaparat . Nemohu fotit nebo odstranit jakykoliv , ale jsem jim muzete prohlednout ... muzete pomoci ?
[6] Jak mohu ulozit obrazek na mem TZ10 lumix pote, co jsem se priblizili ke zvetseni ram ? tj. chci ulozit zvetsenou verzi ke stazeni na mem pocitaci
[7] Koupil jsem si 8GB SanDisk SDHC karta pro me DCM - FZ20 Panasonic Lumix fotoaparat a pokazde, kdyz jsem jej nainstalovat dostanu zpravu " Memory Card Error " . sel jsem na majitele manualnich a snazil se po schodech formatovat kartu , ale kdyz jsem se nas
[8] Dobry den jsme si koupili Panasonic DMC - TZ15 fotoaparat . Jsme si muzete stahnout fotografie ze vsech nastaveni s vyjimkou tech, ktere bere , zatimcorezim je ve schrance . Jak jsme se nahratfotografie je prijata do schranky ?
[9] Muj zoom se chova spatne ... Kamera je v poradku ontil chci pouzit zoom ... bude to nezastavi , dokud nedosahne polohy 12x ... trva foto zde v poradku, ale nic mezi nami ? ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version