Panasonic
Topics
<< < (59/66) > >>
[1] m s Panasonic Lumix DMC - FH3 modelu , Muj problem je, kdyz jsem na kameru , to ukazuje " Tato karta neni naformatovana pro tento fotoaparat a neni vhodny pro zaznam videosekvenci . prosim, pomozte mi .
[2] Jak mohu obnovit vsechna tovarni nastaveni
[3] LCD displej je zcela cerna ve vsech rezimech fotografovani . Tlacitko spouste stale pracuje , ale fotografie vyjde cerna . stale muzete prohlednout bezne fotografovani v rezimu prohlizeni
[4] Panasonic DMC TZ6 . Potrebujete kopii disku CD-ROM software . Novy pc a ztratili puvodni CD . Nejake napady , prosim ? diky moc
[5] Je tudobra kapota pro tento fotoaparat ?
[6] Moje zena upustila DMC - Z53 . Stale trva skvele fotografie , ale jejich neni zadny displej jakoobrazovka je bila s nekolika svislymi carami . Muze to byt pevna nebo ziskat nove ?
[7] Mam Panasonic Lumix DMC FX35 , kdyz jsem se stale digitalni obraz , tam jsou svisle bile cary na celem snimku a to je trochu rozmazane , kdyz jsem si filmy, to je v poradku . Fotoaparat je cca 28 mesicu stary .
[8] Jak mohu dolu nahrat moje videa z me pametove karty v me DMC - TZ10 na muj mac v aplikaci iPhoto
[9] Panasonic Lumix G1 . Hledacek se nesoustredi , kdyz se podivam skrz a zmacknout spoust . Mohu dostat obraz zaostren pomoci AFS , ktera ukazuje, ze dily, ktere jsou zamereny ( se zelenymi ctverecky ) , takfotografie je zamerena kdyz jsem si to . Ale ja nev
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version