Olympus

Topics

<< < (47/50) > >>

[1] Ahoj, ja poklesavaly muj Olympus 1010 a objektiv jsou , a je zvykly zapnout nebo vypnout

[2] Muj FE - 330 Olympus je chyba . kdyz jsem vlozil baterii ,fotoaparat jen zapnout sam . To muze fotit , alenahled a dalsi tlacitka nefunguji vubec . prosim, pomozte mi ..

[3] Jak mohu odstranit fotografii off olympusC5060 jsem si koupil C5060 , ale stene kousat prirucku k , vzal jsem fotky do praxe , ale nemuzu najit, jak je odstranit

[4] Kde mohu najit kryt baterie pro mou Olympus Stylus zoom 115DLX ? Podarilo se mi rozbit kryt baterie na muj Olympus Stylus snazi otevrit . Kdyz je otevrel , pod velkym tlakem ,kus ulomil .

[5] muj fotoaparat byl olympus u tezke 3000 theres zadny displej na obrazovce , ale to muze trvat fotky .. nekdy se zapne a pak znovu vypnout na displeji jsem se snazil odstranit SD kartu a poplatek za to pokousal jeste to nebude mit zadny displej

[6] Mam Olympus Stylus 720 SW , kdyz jsem ho zapnete krytu objektivu bud nebude otevrit nebo se otevre jen castecne . pomoc

[7] Olympus 6000 tezke zvykly brat pictues ale ukazuje stare obrazky modelu 6000 tezke

[8] mju 300 Tubus objektivu se nezasouva

[9] tlacitko start zasekl schopni fotit - pomoc!

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version