Olympus
Topics
<< < (46/50) > >>
[1] muj Olympus Stylus tuhy 6020 ma dva problemy . zaverky nepohybuje , kdyz jsem ji zapnout nebo vypnout , a je take rika, ze zadna souvislost , kdyz jsem ho zapnete . Prosim, pomozte mi Dekuji
[2] Kdyz jsem se pripojit muj novy fotoaparat k pocitaci pouze re - poplatky , a to i kdyz je plne nabit , bude mi nedovoli provest fotoaparatu Initialzation a dokoncete nastaveni . Nic prijde na obrazovce pocitace . Co delam spatne ?
[3] Mam stylus tuhy 3000 . kdyz jsem ji zapnout , menu se rozsviti , pak je turychly pipani po dobu asi 6 sekund a potom se vypne . Pokud se i znovu zapnete , to dela to same . pls help . dekuji .
[4] jsem nabijet baterie pro muj fotoaparat , ale nic se nedeje
[5] Muj fotoaparat nebude uctovat , a nebude zapnout . Mel bych Predpokladam, ze potrebuji novou baterii , nebo je tamproblem s fotoaparatem ? Je to jen asi 2 let . Nejste si jisti, co utracet penize na prvni ... Diky !
[6] Nevim , co pametovou kartu , aby se za sve olmpus x - 760
[7] Mam C700 Ultra Zoom fotoaparat s CAMEDIA 2.5 software . Muzebyt software upgdaded pro pouziti s Windows 7 ? ?
[8] proc muj Olympus tezke 310 pipnuti , kdyz jsem ji zapnout ? a ja jsem stale schopen se podivat na moje obrazky , proste neni schopen prijmout jakykoli .
[9] Jak mohu prevest fotografie, ktere jsem vlozil do pocitace , zpet do kamery, ktera ma novou pametovou kartu , takze je tu zadne fotky na
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version