Olympus
Topics
<< < (49/50) > >>
[1] Obrazovka ukazuje psychedelicky obraz v hledacku je multi - barevne - velmi hezka , ale neni to pravda. Stejny o stahovani do pocitace a tisku .
[2] hledacek zlomil
[3] muj olympus 5050 vzal pad na koberec a objevilahlavni ovladaci kolecko off . kamera funguje, ale potrebuje novou dial.where bych mel usilovat o opravy , nebo muze i ziskat nove volice a pop v /
[4] moje Olympus FE 320 objektiv zvykly vysune .... jsem zase ji na objektiv se otaci a snazi se vyjit , ale zvykly ........
[5] jaka jemaximalni velikost xD karty , ktere mohu pouzit ve svem mju 400 a nemelrychlost ohrozena . Mam 128 MB , ktery funguje v pohode . Koupil jsem si 2 GB , ktere je mozne pouzit . Diky predem .
[6] Koupil jsem si fotoaparat eBay je toskvely fotoaparat , kdybych vedel, jak ji pouzivat . Ja ani nevim, jak se dostat fotografie z meho pametovou kartu do pocitace . Ma to trvat kabel . Potrebuji manual taky .
[7] jak odstranit obrazky z pametove karty chci zmizet vsechny obrazky na me pametove karty
[8] dvirka baterie olympus rozbite plastove dvere rozbite
[9] Software Olympus SP - 600UZ nenacitaji na Windows 8 Mam Olympus SP - 600UZ , ze soucasny software nebude fungovat na Windows 8 . Muze mi nekdo rict, jak ziskat software pro praci s Windows 8 ? Snazil jsem se na webovych strankach spolecnosti Olympus , ale
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version