Forum allservice
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
SMF - Just Installed!
Home
Help
Search
Login
Register
Forum allservice
»
Kamer
»
Canon
»
Koupil jsem si DV / Firewire kabel , aby se pripojit Canon MV800i videokamery , ale jakmile je zatka , jak mohu ziskat Kako z mych mnoha pasky , na mem Apple Computer , aby zachranil pasky na DVD? Diky za Vasi odpoved
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Koupil jsem si DV / Firewire kabel , aby se pripojit Canon MV800i videokamery , ale jakmile je zatka , jak mohu ziskat Kako z mych mnoha pasky , na mem Apple Computer , aby zachranil pasky na DVD? Diky za Vasi odpoved (Read 1334 times)
allservice
Administrator
Newbie
Koupil jsem si DV / Firewire kabel , aby se pripojit Canon MV800i videokamery , ale jakmile je zatka , jak mohu ziskat Kako z mych mnoha pasky , na mem Apple Computer , aby zachranil pasky na DVD? Diky za Vasi odpoved
«
on:
March 14, 2014, 07:11:32 AM »
Pripojte fotoaparat k pocitaci Mac pomoci FireWire kabelu. Otevrete iMovie a zachytit pozadovany zaznam. Poslat projektu iMovie iDVD a vypalit disk.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Forum allservice
»
Kamer
»
Canon
»