BenQ
Topics
<< < (83/84) > >>
[1] USB radic Vi nekdo, kde bych mohl sehnat ovladac usb radic pro me BenQ Joybook 5000u notebook?
[2] Format C disk mam jeden problem na mem notebooku. nezda se mi po zapnuti notebooku zadne ikony na plose, ale se zpozdenim, muze byt po peti minutach. chci naformatovat disk C a instalaci xp Windwos.
[3] Kdyz chci pouzivat vestavenou webovou kamerou, CAN SYSTeM ji najit, chci chatovat se svymi prateli a laskou ty, ale kdyz zacnu mou webovou kameru, system mi kamera neni k dispozici altho ridic je pres jiz nainstalovan WebCam Companion 2. pls pomozte mi v
[4] xp ovladace i treba BenQ Joybook ovladace s31v xp
[5] Toshiba touchpad rolovani je tu zpusob, jak vypnout automaticke rolovani na strane touchpadu? na mem konkretnim Toshiba, je na strane touchpadu zadny bar na znameni, ze jste blizko svitku a uderil jsem ho nahodou po celou dobu! Je nejaky zpusob, jak zakaz
[6] Mam Acer Aspire 5630 ma dotykova podlozka se zastavil Woking, jake ovladace mam stahnout tento problem vyresit
[7] Mam HP Compaq 610. Touchpad scroll pracoval, ale kdyz jsem nainstalovat Windows 7, muj touchpad scroll zastaven praci. Muze mi nekdo pomoct vyresit tento problem?
[8] podlozka pod mys nebude fungovat ... jen vnejsi skutky mysi .... i kdyz mys je rceni povolena na ovladacim panelu
[9] Klavesove zkratky nebude fungovat z pracovni plochy - nelze odstranit ty stare nebo vytvorit nove
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version