BenQ

Topics

<< < (78/84) > >>

[1] Mam novou baterii pro svuj Joybook. po celou noc nabijeni, i zapnout a je to v poradku, ale ikona testo rika, ze 0% baterie zustava. Pouzil jsem vsechny baterie za cca. 1 hodina. a ted jsem dobijeni, kdyz je to na. zlute svetlo blika. Libi se mi, kdyz je

[2] i treba sparovat muj Ben Q notebook s mym Nokia 5800 hp. Co je bezpecnostni kod?

[3] Snazil jsem se obraci na mem Joybook R45, ale neni tam zadny displej vubec, jen displej, ktery se rozsviti, ale nic ..

[4] nemuzete zalozit facebook, zobrazi pokazde, kdyz jdu na facebook login prazdnou stranku

[5] Kdyz jsem se pripojit muj sad hlavy, reproduktory, aby se na vyrobu zvuku, stejne jako mikrofon, kdyz jsem se pripojit mikrofon, ten, ktery je postaven v roce udrzuje na nahravce, ktera narusuje moje nahravky.

[6] Mam stejny problem Benq Joybook p51e, vidim matny obraz je velmi dobre pracovat s externim monitorem, jsem? V. zmenit menice, zmente LCD, zmena kabel stale nefunguje, prosim nekdo pomoci!!

[7] Jak mohu opwer na mem notebooku withuot powerbottom

[8] chci preformatovat muj BenQ Joybook Lite? Jak mohu nema cd rom ..

[9] Ahoj vsichni, koupil jsem Acer Aspire 5742G notebook a jeho dotykova podlozka scroll nefunguje, byl bych velmi rad, kdyby jste mi pomohl spustit svuj svitek. diky moc Milad

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version