Sony

Topics

<< < (72/74) > >>

[1] Sony HDR - HC7 videokamery . LCD obrazovky se bude posouvat nepretrzite, kdyz je zapnuty a ma sede cary , nejaky cas , pokud vypnete a bude fungovat znovu . Everthing jiny workinf v poradku mit take nove pocitace se systemem Windows 7 , kde mohu stahnout

[2] Sony DCR - PC9E Video image hraje v pohode , ale zadny zvuk pri prehravani videorekorderu ... Snazil mnoho pasky zaznamenane pred chvili . Neco uvnitr fotoaparatu muze byt nutne vycistit nebo je rozbite ?

[3] Dotykova obrazovka nefunguje . vse ostatni OK

[4] Sony DCR - SR100 se nezapne

[5] Moje FX1000 zaznamy s leve strane obrazovky s modrym odstinem - jak to opravit ?

[6] Ja pouzivam Sonu handicam DCR- sr68 .. a to ukazuje chybu Formet .. a nedela zadnou praci ... pls pomozte mi

[7] My Sony HDR FX1 rozsviti a zhasne, stale na zacatku provozu po 1 nebo 2 minutach je v poradku , ale kdyz jsem ho vypnout po dobu 5 minut se vraci na stejnou situaci . Stabilizuje po chvili , alebolest v krku . Muzete mi pomoci ? diky

[8] My Sony mhspm5 bloggie nebude uctovat , kdyz zapojen do pocitace , jak to ma

[9] Obrazovka je poskozenaobrazovka meho Sony Handycam DCR - SR62 videokamera neukazuje nic, kdyz jeho zapnuti . pls pomozte mi .

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version