Sharp

Topics

<< < (64/66) > >>

[1] Videokamera Chyba Kdyz jsem se zapne svuj Viewcam Sharp VL- A10 ma moznost Upravit v pravem hornim rohu pak E007 na tlacitko rohu . To nebude prehravat nebo zaznamenavat vsechny pasky .

[2] rosa -linapajeni je na displeji zobrazuje v cervenem psani DEW a nez se vypne obe baterie jsou i nove ? ? ? ? Problem s mym Sharp VL - ViewCam Z8H - Na displeji se zobrazi DEW pak se vypne . Nasledovat pokyny znovu manual - odstraneni kazetu a opusteni pr

[3] Zapojeni TV k memu videokamery Mam Sharp videokamery Model c. VL - E765U . Chtel bych pripojit videokameru k me TV a sledovat zive .

[4] Sharp VL - Z5 jako WebCam Ahoj a diky za podporu . Mam Sharp VL- Z5 s FireWire pripojeni k memu Windows XP Pro notebooku . Existujezpusob, jak to fungovat jako webovou kameru ? Prectete si vice >> Moznosti >>

[5] Mam ostrou modelu videokamery VL- e785u a ja jsem potreboval vedet, jestli je nejak stahnout moje pasky do pocitace vypalit na CD .

[6] ( Sharp ) VL - E630 na mem pocitaci je potreba stahnout zaznam z meho ( Sharp ) VL - E630 k pocitaci

[7] Videokamera k pocitaci transfer Mohu prenest video z meho Sharp VL - E760 videokamery k memu Sony Vaio VGN - FZ240 pocitace ? Muze to byt provedeno pomoci specialniho kabelu ? Wendall Keays

[8] Najednou muj Sharp VL - Z100 nemuze nahravat nebo prehravat nektery z mych kazet ! A pote, co jsem skoncit , aby se pokusili nahrat neco na cervenou ikonu s X uvnitr se objevi na obrazovce. Anyona mi muze pomoci , prosim ?

[9] obchazet rosny cidlo na Sharp VL - Z7 mini DV tharezpusob, jak obejit cidlo rosneho takze to nebude vypnout kameru ? Pokud ne , mate alternativni reseni nebo navrh , aby se zabranilo rosneho zuby vypnuti fotoaparatu , zejmena , kdyz potrebujete pouzit v a

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version