Sharp
Topics
<< < (63/65) > >>
[1] Sharp VL - Z5 jako WebCam Ahoj a diky za podporu . Mam Sharp VL- Z5 s FireWire pripojeni k memu Windows XP Pro notebooku . Existujezpusob, jak to fungovat jako webovou kameru ? Prectete si vice >> Moznosti >>
[2] Mam ostrou modelu videokamery VL- e785u a ja jsem potreboval vedet, jestli je nejak stahnout moje pasky do pocitace vypalit na CD .
[3] ( Sharp ) VL - E630 na mem pocitaci je potreba stahnout zaznam z meho ( Sharp ) VL - E630 k pocitaci
[4] Videokamera k pocitaci transfer Mohu prenest video z meho Sharp VL - E760 videokamery k memu Sony Vaio VGN - FZ240 pocitace ? Muze to byt provedeno pomoci specialniho kabelu ? Wendall Keays
[5] Najednou muj Sharp VL - Z100 nemuze nahravat nebo prehravat nektery z mych kazet ! A pote, co jsem skoncit , aby se pokusili nahrat neco na cervenou ikonu s X uvnitr se objevi na obrazovce. Anyona mi muze pomoci , prosim ?
[6] obchazet rosny cidlo na Sharp VL - Z7 mini DV tharezpusob, jak obejit cidlo rosneho takze to nebude vypnout kameru ? Pokud ne , mate alternativni reseni nebo navrh , aby se zabranilo rosneho zuby vypnuti fotoaparatu , zejmena , kdyz potrebujete pouzit v a
[7] Casset se odmita zpatky jsem mel kameru Sharp ViewCamZ VL - Z1 ,problem je, kdyz im vkladani Casset jeho imediatialy znovu zamita Casset , tak muze u prosim, dej mi to spravne reseni tohoto problemu .
[8] kdyz se snazi recored na DVD pasku neustale prichazi s chranenym kopie zapisu . proc se to deje s 2 meho pasky . a ne ostatni
[9] Chyba Cancorder neni wrking - E007 hlaseni E007 chybove hlaseni na ostre videokamery . Pouze se stalo pred 2 dny . Nelze najit reseni
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version