Sharp
Topics
<< < (62/65) > >>
[1] Sharp Viewcam VL - AH151 Hi - 8 Pokazde, kdyz jsem dal pasku v nem porad mi rika kazetu neni k nahravani , kdyz jsem napajet az pak se zobrazi protect.tab . I presunte na kohoutku nad nahrat nebo vymazat , a to stale zobrazuje kazetu neni zapisovatelny a
[2] Blikajici " DEW " indikator vypnuti Viewcam Muj Sharp Viewcam VL - Z7 Mini DV ma vyse uvedeny problem . Slysel jsem, ze to bylo velmi nakladne opravy , a to bylproblem design s cidlem vlhkosti . Existuje nejaky zpusob, jak to opravit ?
[3] Ovladace pro Sharp VL - ViewCam 3e chtit ovladace pro Sharp VL 3e pro pripojeni k PC
[4] Sharp Viewcam VL - Z1H Mini DV zvykly zapnout , aniz by pluged do site mam dve battreys ale oni dont prace , aniz by to bein pluged v Muze mi nekdo pomoci s timto pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[5] videokamery k pocitaci se snazim zjistit, pro meho bratra jak se dostat sve video z tohoto fotoaparatu na svem pocitaci , dekuji
[6] Rad bych kopirovat tyto Hi8 k DVD , ale nevim, co mam sbirku Hi8 je z teto videokamere ,nd by rad, aby si je na dvd je pro snadnejsi prohlizeni , jak se to da udelat na vlastni pest , a jake polozky mohu potreba vcetne softwaru , pokud nektery
[7] Videokamera Chyba Kdyz jsem se zapne svuj Viewcam Sharp VL- A10 ma moznost Upravit v pravem hornim rohu pak E007 na tlacitko rohu . To nebude prehravat nebo zaznamenavat vsechny pasky .
[8] rosa -linapajeni je na displeji zobrazuje v cervenem psani DEW a nez se vypne obe baterie jsou i nove ? ? ? ? Problem s mym Sharp VL - ViewCam Z8H - Na displeji se zobrazi DEW pak se vypne . Nasledovat pokyny znovu manual - odstraneni kazetu a opusteni pr
[9] Zapojeni TV k memu videokamery Mam Sharp videokamery Model c. VL - E765U . Chtel bych pripojit videokameru k me TV a sledovat zive .
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version