Sharp
Topics
<< < (61/65) > >>
[1] Sharp VL - PD1 LCD VIDEOKAMERY - mam vyse uvedeny videokameru ( stare ja vim , ale stale funguje pamlsek ) je mozne , aby se DVD z mini pasky ? pokud ano , jak ?
[2] ridic i treba dilci ovladac pro videokamery Sharp VL- z3u
[3] Sharp VL - Z1 Mini DV Po ukonceni nahravani se bez problemu nebude prehravat nebo nahravat vubec . Kod E007 je pritomen na obrazovce a na funkci nahravani se v levem dolni casti obrazovky je < MF > . Take , kde bych mohl najit navod na to ?
[4] Muj ostry Hi8 videokamera nebude produkovat obraz , pokud je v rezimu prohlizeni . Co mohu delat ? Fotoaparat nebude nahravat nebo prehravat kazetu , aleobraz se stava viditelnym , kdyz je v rezimu prohlizeni . Snazil jsem se cistici kazetu , ale je to po
[5] Videokamera je mozne dat svuj nahrany film na dvd misto videa . Mam Sharp VL- ah30h .
[6] ostre Viewcam hej , tak jsem opravil problem DEW , ale ted rika, ze E007 jeste , ale to neniproblem, ted to neni ani nahravat nebo prehravat vsechny typy mam ! i muze vypadat hodil kamery , ale i nezaznamenava nebo hrat ! nejake navrhy ?
[7] Nelze pripojit muj Viewcam k PC nemam CD s ovladaci , kde bych mohl dostat ovladace pro muj Viewcam ?
[8] Sharp Viewcam VL - E66UIndikator stavu baterie arosny drevak svetlo sviti. Fotoaparat prestal hrat . manual rika, ze prst odstrante pasku , aledvere neotevre uplne a nemohu odstranit pasku . Existujereseni tohoto problemu . Jak mohu ziskat kazetu ven . Ka
[9] camcoder nejsem schopen prehravat cassetes i zaznamenane v mem handycam.i mohou videt DEW zpravu OON LCD prosim, reknete mi, co mam delat, shuld , nebo pokud je to mozne jakekoliv servisni stredisko nachazi ve meste Hyderabad , takze muzu vzit .
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version