Samsung

Topics

<< < (38/45) > >>

[1] Zprava Samsung VP - D103i ochrana na obrazovce

[2] Digitalni kamera VP- dc161 nemuze dokoncena disk

[3] MEMORY STICK Ahoj , ja jen chci vedet, jaky typ pametove karty a budou pouzity v Samsung VP - D103i ? Doufam, ze mi pomuze .

[4] prenos dat , prosim mohl byste vysvetlit, v laymans hlediska , jak i prenos dat pasku na mem pc A to, co vede i treba zakoupit diky brian Nash

[5] Prace na stridave napajeni pouze baterie se nabijeni Muj Samsung SCL - 610 bude fungovat pouze na napajeni. Kdyz jsem se zapojte do nabiti baterie svetlo funguje - a zda se baterie nabijet , ale fotoaparat nebude fungovat , pokud odpojen . Je to uzdavno,

[6] sony lcd dcr - hc21e dobry den , moje lcd obrazovka zvykly zobrazovat zadne obrazky . LCD je prazdna a neni funkcni . dekuji .

[7] SAMSUNG SCL770 muj pocitac does'nt rozpoznat svou videokameru samsung scl770 . Ztratil jsem ovladace . Nekdo mi muze pomoci najit zpusob, jak stahnout ovladace .

[8] nemuze dostat obraz v hledacku nebo na displeji LCD rozmazanych car v hledacku a objektivu

[9] Samsung MiniDV Videokamery modelu SC - D353LCD displej zobrazuje pouze svisle cary , kdyz je fotoaparat zapnuty . Vidim v hledacku a je-li fotoaparat pripojen k me tv vidim zobrazeni na televizi , ale ne na displeji LCD . Lze to vyresit ?

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version