JVC

Topics

<< < (72/73) > >>

[1] ukazuje kondenzace

[2] Nedavno jsem si koupil JVC GZ HM 650 . Format se zda byt MTS . Jak prevest do normalniho videa file.And , jak integrovat vsechny soubory

[3] Dobry den pane Mam gr - d340ek model JVC , ale i dont vedet, jak se mohu pripojit tuto kameru s PC a prenaset svuj video , prosim , reknete mi , jak to mam udelat ?

[4] Mam GZ - MG 155U . Je unabled automaticky zaostrit nic . Nekdy jsem schopen se soustredit someting pomoci zoomu

[5] Nemohu transfer video souboru z JVC GR - DVX 400EG do PC .

[6] Kdyz jsem stisknete tlacitko pro vysunuti , motor nebezi a pasky nevyjde . Baterie je v poradku . Take stale chyba " Jednotka v rezimu Safeguard Vyjmete a znovu pripojte baterii " .

[7] JVC GZ - mg175ek porad rika hdd problem , nebude dovolte mi, abych naformatovat pevny disk avideokamera nebude zaznamenavat , jak to prijde az s hdd chyby znovu a znovu . Udrzuje rika i treba formatt pevny disk .

[8] pri zapnuti , rika: " Chyba pametove karty ! vlozte pri zapnuti , rika:" Chyba pametove karty ! znovu vlozte kartu nebo zmenit kartu " . Co delat ?

[9] Karty napsat ochranny spinac to neni mozne , aby se nejake obrazky , nebo delat nejake nahravky a nemuzu najit karty napsat ochranny spinac

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version