JVC

Topics

<< < (70/73) > >>

[1] moje videokamera blika " prosim moje videokamera blika " cekejte prosim " kondenzace , provoz se zastavil . co to znamena a jak to mohu opravit to , prosim ?

[2] Ahoj , muj GR- D70AA , ktery sedel ve skrini po dlouhou dobu mi nyni dava zadny obrazek na obrazovce nebo pomoci hledacku , se neustale snazi automatickym ostrenim , a kdyz jsem dal pasku , ukazuje chybovy kod E03 . Prosim, pomozte .

[3] Chci si stahnout muj film na mem pc , ale moje pc nemadv port.My pocitac vybaven porty USB .

[4] JVC GR D240 s cistici pasky ,kamera JVC GR D240 s cistici pasky ,kamera nehraje pasku . Dostanu zpravu " zaruku 3 " . Kdo mi muze poradit , co mam delat ?

[5] Muj fotoaparat SHOW E03 , pristroj v rezimu ochranneho ; EJECT a znovu TAPE WHT MaM DeLAT ............

[6] Mam jold JVC GR D70U miniDV kamery , ktere chci pouzit alespon jako miniDV palube . Zpravy Kondenzace Provoz se zastavil a Prosim, vyckejte jsou neustale na obrazovce . cekani neni Helf ani se zahrivanim s vysousecem vlasu . Je nejaka nadeje na to . Pokud

[7] pri pouziti adapteru DC videokamery funguje, ale kdyz jsem se pouzit batterys nebude zapnout . To byla prace s baterii , ale prave zemrel . Nainstaloval jsem si novou baterii , a to jeste nebude fungovat bez adapteru DC .

[8] Ovladac pro GR- D290 JVC mini DV

[9] Mam muj stryc ` s mini DV JVC GR - DVL300 EA bez ridice pro pripojeni k notebooku bezi s Windows Vista prosim take poradit mi, kde / jak se dostat kabel pro pripojeni tu kameru k memu notebooku dekuji

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version