JVC
Topics
<< < (63/73) > >>
[1] Hledacek nefunguje . Z nejakeho duvodu ,hledacek meho JVC GY - HD100 prestal pracovat ? Je to neco, co muze problem strilet ?
[2] kde je seriove cislo ?
[3] to, co jejmeno kazeta tohoto modelu
[4] jak nahrat video kazety do PC?
[5] JVC GR HD1 tlacitko napajeni / zaznam spadl a paska nalepena v tlacitku napajeni se chovatrochu citliva , a pak se nahle vyskocila off . Nebyl ani schopen prejit do polohy OFF , ale nyni nebude moci s DC napetim a pasky prilepena uvnitr
[6] Ztratil jsem CD se softwarem , prosim, pomozte mi muj JVC modelu Handycam no je gr - d770as
[7] JVC GZ - MG330 nezobrazi jako disk jsem si koupil JVC Everio GZ - MG330 jsem pripojen k pocitaci a byl schopen zalohovat soubory, atd., ale po aktualizaci na system Windows XP SP3 videokamera nezobrazuje se jako disk a CyberLink kino neni detekce . Vzal j
[8] Kdyz jsem nahravani , tam jemaly zeleny pixel na obrazovce, ktera se nemohu zbavit , pokud se objevi na filmu . Jakakoliv pomoc s tim, jak vyresit tento problem by se moc libi .
[9] Porucha JVC GR - DVL100 videokamera zobrazuje " E04 jednotka v nouzovem rezimu odebrat a znovu pripojte baterii " . Nejake napady ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version