Canon
Topics
<< < (64/66) > >>
[1] Musim sdc 8m 8 MB SD pametova karta pro Canob zr 300 . Nemohu to najit . Koupeno Canon zr300 videokameru a neprisel s pameti . To rika, ze potrebuje pametove karty SDC 8M 8 MB SD . Nemohu najit THID kartu kdekoliv . Prosim poradit .
[2] Jak mohu prepinat z interni pameti na SD kartu na mem Canon VIXIA hf R10 ?
[3] jsem nahral neco do skoly a ja jsem si uvedomil, kdyz jsem zaznamenal to tam bylo zadna SD karta . tak to proste sel na pasku . Jak se dostat na SD kartu nebo do pocitace ?
[4] kde jeseriove cislo . na LEGRIA HF S20
[5] Mam Canon videokamera ES 4800V . LCD displej ma becoome castecne rozmazane a jsem schopen strilet pomoci oko kus / hledacek . MaLCD pozadovat, aby se opravit odbornikem nebo je tam nejaky zpusob, jak mohu to udelat sam . Jmeno Viswanath
[6] Moje sestra se na video z meho dghters svatbu minuly mesic , jak mohu jit o ziskani 2 kopie dat na DVD ?
[7] Nemuzu se dostat ven z demo rezimu . Je zasedla a nemenne . Jak mohu napravit to ? Dekuji vam !
[8] Kamera chrastitka interne , kdyz se pohybuje kolem vyjimkou pripadu, kdy je v rezimu zaznamu ? Je to normalni , nebo je tam neco volne , ktere by nemely chrastitko ?
[9] cervene svetlo blika na obrazovce ?
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version