Canon

Topics

<< < (63/66) > >>

[1] Jak mohu zkopirovatvideo z pasky na SD kartu na mem Canon MVX25i ? Jak si muzete primo stahnout do PC z pasky jsem se snazil nahravat videa na DVD na mem DVD rekorderu - i kdyz to fungovalo PC ani MAC by uznat, zeDVD ma neco na nej .

[2] Mam pametovou kartu Sandisk Class 10 v mem Canon FS100 azobrazi zprava nemusi byt schopna nahravat filmy na tuto kartu , ale ja jsem se snazil nahravani a zda se v poradku . Existuji pravdepodobne nejake problemy , jak budu toi svatbu v sobotu a bude pouz

[3] Canon zr85 nemohu transfer do pocitace mitusb kabel pluged dovnitr a dolu, nalozili svist ovladace nemam Manuel , takze nevim, spravne tlacitko , aby se zasadila o spusteni videokamery hrat .

[4] muj pocitac nerozpozna disk je neustale rika, musim dat na disku

[5] Dobry den ! Strucne receno , muj pocitac nerozpozna muj Canon VIXIA hf 10, ktery jsem si pujcil od kamarada . Muzete mi pomoci ?

[6] Mam canon mv790 , kdyz jsem se vlozit kazetu fotoaparat nezavirejte a krouzek 3 zvuku. Na displeji vidim " Chyba kazety , vyjmete "

[7] Kde jeseriove cislo na muj Canaon Vixia HFR10 ?

[8] Koupil jsem si DV / Firewire kabel , aby se pripojit Canon MV800i videokamery , ale jakmile je zatka , jak mohu ziskat Kako z mych mnoha pasky , na mem Apple Computer , aby zachranil pasky na DVD? Diky za Vasi odpoved

[9] Co potrebuji, abych mohl nahravat videa z me kamery do pocitace .

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version