Microsoft
Topics
<< < (42/46) > >>
[1] muj xbox 360 necte zadny disk, dal jsem pokazde, kdyz jsem dal v novem disku je drzi na rika, otevrene prihradky Jak mohu opravit
[2] stavovy kod 04 - 8007065b pro Xbox 360 prave pripojen k aplikaci Windows Media Center a vsechno , ale ja chci hrat hru, pri poslechu hudby , ale je to stale dava mi stavovy kod 04 - 8007065b
[3] Jak mohu opravit skrabanec na svou hru ? Mam skrabanec na jedne z mych Xbox 360 hry . Jak mohu opravit ?
[4] Obnovit rodinny nastaveni hesla na Xbox slim Zapomnel jsem heslo a ja nevim , co mam delat . Snazil jsem se delat kombinace a je to jen ne working.i mit cerny Xbox bez pevneho disku .
[5] Jak opravit neuspesne aktualizaci v italskem muj Xbox je prilepena na obrazovce v italstine rika moje aktualizace se nezdarila , a ja nevim, jak to opravit . Kod chyby je 351f - 397f - 2800- 0f00 - c000 - 0059
[6] Jak zmenit heslo pro nastaveni ochrany osobnich udaju
[7] vzletnout rodinne kod , kdyz chci hrat hru , ze je pro vyspely jako Gears of War 2 . To pozadat o rodinnem kod nebo heslo , tak jsem si contiune . Ale ja nevim kod . Tak jsem chtel vedet, jak se vymanit z kodu .
[8] Kod chyby R1211 , kdyz se snazim spustit Netflix
[9] Potrebujeme 6 mistny kod pro epixhd
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version