Asus
Topics
<< < (43/52) > >>
[1] Muj ASUS F5SL notebook nerozpozna muj flash disk. Uznava mys, muj mp3 prehravac, ale nerozpozna muj flash disk pero, nebo svou PSP. Muze, prosim, muze mi nekdo pomoci? Bezim vetru F5SL serie
[2] ASUS UX31 se nezapne, co mam delat? Po stisknuti tlacitka napajeni se rozsviti a tak se CAPS LOCK LIGHT. TYTO POBYT NA, ale jednotka se nerozsviti. IM premyslel, jestli to je problem s nabijeckou? Mel jsem tohoto problemu do A to upravila sama, ale tentok
[3] Kde mohu ziskat zdarma, jak jsem koupil se z disku nemate disk znovu nacist
[4] asus eee pevny disk uzamcen a to zepta na hlavni heslo, ja to nevim, jak mohu ziskat kolem nej? Nebo co je to? asus eee pevny disk uzamcen a to zepta na hlavni heslo, ja to nevim, jak mohu ziskat kolem nej? Nebo co je to?
[5] Nainstalujte ATK0100 ovladace na mem notebooku zdarma, kdyz jsem zase na mem notebooku 3 vyskakovaci okna prijit rika nainstalovat ATK0100 ovladac.
[6] muj notebook kurzor nelze pouzit pro priblizeni a otaceni, jako predtim, nez jsem formatovat tento notebook .. Jak mohu nastavit zpatky do normalu? Nejsem si jisty, co je problem s kurzorem.
[7] ASUS Eee Problemy 1.250 n instalovane pameti 8 GB RAM, ale je to jen, ze mam 3,61 GB
[8] Mam Asus Eee PC 1000H BLK 066HX PC Notebook whivch jsem si koupil sevcond ruku a to je heslo uzamcen Super Admin bylo zmeneno na ubuntu, kdyz jdu do grub na unbutu s linux 3.2.0-26-generic-PAE (obnoveni rezim), pak to, co mam delat, jak se zbavit vsech he
[9] asus x501u pamet Upgrade asus x501u se 2gb deska namontovana pamet a zadne znamky navic pametoveho slotu, nema pametovy kryt,
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version