Nintendo

Topics

<< < (59/70) > >>

[1] Tak jsem sel hrat zvukove hereos vcera vecer adisk nema zadne skrabance nebo otisky prstu na nem , adisk je v poradku , takze jsem si ho ve svem GameCube a zapnete ji a pak rika, zedisk nelze cist , tak jsem se snazil vsechny me disky a stale se zobrazist

[2] proc muj n64 konzole ztraci mermory bez vymazani to ?

[3] Mapuvodni Nintendo NES - 001 vyzaduje urcity sitovy adapter . Pricina ja nema puvodni napajeci adapter se stejnou spec . Muj konzola napajeni blika na sundat . je to mozneissuept koupil ojety NES - 001 , aleblika a vypina . Vsiml jsem si, nema NES - 002 s

[4] шины купить в интернет магазине

[5] Zvykly dovolte mi, abych se pripojit k internetu ?

[6] Крокус-Вест

[7] What Everybody Else Does When It Comes To Traffic Powerline Review And What You Should Do Different

[8] moje on / off spinac na me N64 je prilepena . Napoveda . Bez ohledu na to , jak tvrde jsem tlacit , nebo co mam delat , aby se vliv je zvykly ustoupit .

[9] Nedavno jsem dostalpouziva Nintendo 64 . Je to transparentni zelena s power akordu a video audio akordy , ktere jak se zda , ze je v dobrem stavu . Kdyz jsem zapnout konzoli ,svetlo se rozsviti a TV blika , jako by to zaregistruje , ze neco byl pripojen k

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version