Sony PSP

Topics

<< < (60/66) > >>

[1] Hry zmrazit po 20 minut hrat na vsech hrach Jakekoli reseni by to mohlo bytlazer ?

[2] Obracim se na me PS3 Slim ,rozsviti zelene , zustava 10 sekund , ze zpusob a pak se zmeni na cervenou . Take jsem si nic oin me TV , zadny zvuk ani video. Nemam pevny disk na to .

[3] EXISTUJEheslem pro ziskani 200 & ACHEVEMENT ROK 2007 TIGER WOODS GLF hry na PS2

[4] site Sony Entertainment Network se v soucasne dobe probiha udrzba

[5] radice buzz quiz tv nebude fungovat posunte tlacitko na boku a to jen blika a pak jde ven

[6] i resetovat muj PS3 na vychozi nastaveni, ted jsem ztratil muj ucet nemuzu vzpomenout na e-mailovou adresu nebo heslo i bez meho on-line id je dunkstar1234 mou adresu je 3 rotherhams kopec Baddesley Ensor cv92dr

[7] Co mas za problem ? Zmenil jsem nastaveni PS3 pro zobrazeni na televizoru z konektoru HDMI na YCP ? ( cervene modre zelene kabely) ted nemuzu videt jidelnich listku PS3 , jak jsem se to zmenit zpet ? muzete pomoci , prosim, mou PS3 nema Co mas za problem

[8] odemknout kodu regionu pro playstation 2 chcete, aby ji multi kodu regionu nebo zahrat americkou DVD .

[9] psp 1001 nabijeni velmi pomalu pomoci USB k sitovemu adapteru ahoj byla jsem poprosit, jestli nekdo muze vrhnout trochu svetla na muj problem , moje psp 1001 Zda se, pouze pokud pouzivate USB kabel pro nabijeni 1% za hodinu , nemam aa zastrcku nabijecky ,

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version