Sony

Topics

<< < (41/46) > >>

[1] Ahoj, ja nejsem schopen stahovat videa z meho dsc S500 digi fotoaparat k PC . kdyz jsem se pripojit k pruvodci je i videt, ze prazdne videa oznacene jsou zobrazeny stahovani ... ale ja nejsem schopen si je stahnout . Jak mohu povolit stahovani .

[2] pouzit jako webkameru DSC- S500

[3] MY Sony DSC - S500 Fotoaparat nelze detekovat v pocitaci . Snazil jsem se s cteckou karet , a to taky nefunguje . Prosim, pomozte mi, jak vlozit pametovou kartu do ctecky pametovych karet . Kdyz jsem se pokusil pripojeni fotoaparatu k pocitaci , mam pocit

[4] Sony DSC S500 se zobrazi fotografie na zarizeni a je uznana pc . kdyz se snazim otevrit fotoaparat a prohlizeni fotografii se zobrazi vnitrni chyba pameti .

[5] Nemuzu se dostat na moje obrazky z meho DSC- S500 fotoaparat s Windows 7 . To funguje v pohode , pokud se vratim k pocitaci s XP . Take jsem se snazil to na druhem pocitaci se systemem Windows 7 a mam stejny problem .

[6] Dal jsem pametovou kartu 2G sony ve svem DSC S500 fotoaparatu , kdyz jsem zase na mem fotoaparatu jde FORMAT ERROR . Prosim, pomozte mi vyresit tento problem

[7] Datum / cas razitko tiskne DSC- S500 neni tisk

[8] Mam novy kryt baterie pro me Sony DSC S500 Cyber-shot fotoaparat , musim vedet, jak uvolnit ten stary , abych mohl nainstalovat novy kryt

[9] Jen mam notebook na Windows 7 , a to neni uznani fotoaparat ( DSC S500 ) na ovladacim panelu, pruzkumnik a autoplay okno nezobrazi - snazil fotoaparat na jiny , starsi , notebook a funguje to , a take se snazil dalsi zarizeni na novem notebooku a oni prac

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version