Sony
Topics
<< < (37/46) > >>
[1] Pametova karta je plna , nemuze videt , jak odstranit nektere obrazky ... jakmile oni jsou vsichni na mem pocitaci , rad bych je odstranit z pametove karty ve fotoaparatu .
[2] jak zmenit jazyk z japonstiny do anglictiny v sony cyber shot DSC - NABiDCE T77 10,1 megapixelovy digitalni fotoaparat
[3] Muj Sony DSC - S750 nefunguje , kdyz jsem pripojit USB , takze muzu podivat na moje obrazky . Co jsem se delat ?
[4] Mam Sony Cybershot DSC- P73 , ktere jsem mel po mnoho let . Nikdy jsem nemel zadne problemy s fotoaparatem dodnes . Nikdy spadl na zem nebo tak neco, alefotoaparat nebude priblizit nebo oddalit vubec . Jsem zkoumal tento problem , ale nemeli zadne stesti
[5] Ja pouzivam Windows 7 Home Premium . Nemohu se pripojit muj Sony DSC - W220 s Windows . Chyba jsem si je neslucitelne aplikace
[6] My Sony dsc t90 zacala brat purpurove obrazky . Je toproblem, objektiv a je to opravitelny ?
[7] Prave jsem upgrade pametovou kartu pomoci Memory Stick adapter s 2Gig kartou a ted muj pocitac zvykly uznat svou DSC - P52 . Musim neco zmenit
[8] Mam sony kamery HX1 . Fotoaparat uvizl bez moznosti delat cokoliv . Vypada to, ze tam je cervene svetlo, ktere blika v blizkosti prostoru baterie . Prave jsem si koupil novou baterii . Bude oceni jakoukoli pomoc povazuje Adi
[9] Maji kodu HDR - CX110 E : 61:00 slysim huceni motoru chtit zamerit anirok stary
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version