Samsung

Topics

<< < (66/68) > >>

[1] kdyz jsem sejeste strilel vypada to, zeobraz je preexponovany , nejake napady

[2] Proc je muj samsung obrazovka PL120 kamera praskly pod ? Fotoaparat funguje jen malou prasklinu pod hlavni obrazovce . Fotoaparat byl drzen v pripade , a ne vedle nic tezkeho nebo tvrde , takze dont pochopit, proc to je ? ? diky .

[3] Fotoaparat se nezapne jsem nasel tento Digimax A503 fotoaparat s bocnim krytu off . Nasel jsem nejake srouby , dal kryt zpet , nove baterie , ale to se nezapne . Je to pripit ?

[4] Co se cervena a zelena svetla na mysli na nabijecce ? ST90

[5] 2yrs Nedavno jsem muj Tl205 prastil dvermi opatrneobjektiv se zasekl se tlacil jsem ho ted je zvykly zapnout to mi dava zelene svetlo zvuk a pak se vypne okamzite jsem mit moznost se dostat do menu na obrazovce a prohlizeni obrazku jen nemuzu vzit b / cob

[6] navod k obsluze na tom, jak pouzivat tento fotoaparat

[7] maji som tecky v obraze Kdyz jsem se vyfotit i jeden bod v rohu , a kdyz jsem priblizit i nahle mit 3 mensi sots na stejnem miste . Tecky jsou tam , i kdyz jsem vytisknout obrazek

[8] kamera ukazuje spojovaci usb , kdyz jsem ho zapnete

[9] Video problem Nekdy se pri nataceni videa , muj fotak proste zamrzne .. muze mi nekdo rict, zadny pravdepodobny reseni ?

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version