Panasonic

Topics

<< < (63/66) > >>

[1] Pametova karta je plna " jsem setrel vsechny fotografie off pametove karty, ale zprava rika, ze pametova karta je plna - jak mohu vycistit / preformatovat to ?

[2] Nemuzu najit moje fotky na vestavene pameti nemohu najit sve fotografie na vestavene pameti

[3] Muj digitalniho fotoaparatu Panasonic NV - SG15GC chci zobrazit na moje obrazky vidios v mem PC a nemam CD mekke ware , takze chci, aby si zdarma stahnout mekke ware v mem PC to poznat podle meho pcType vas problem na reseni .. .

[4] jak prevest fotografie do notebooku

[5] muj fotoaparat rika chraneny pametova karta , jak mohu vzit volno porad rika obrazky chranen jak mam vzit volno

[6] jak odstranit predni krouzek ( hlinik jeden) Mi fotoaparat chashed v podlaze , a rozbil hlinikovy krouzek, ktery je pripojen k telu . Je ist mozne ji odstranit ?

[7] Muj Panasonic Lumix DMC - FZ7 Digitalni fotoaparat zvykly zapnout uz

[8] vestavene pameti plne a ja jsem jen vzit jednu fotografii . Fotoaparat je zbrusu novy a jen prisel dnes . I nabiti baterie a nastavte hodiny pred uzitim jednu fotografii .

[9] i Nemuzete mazat fotografie z fotoaparatu se rika, ze kdyz chci smazat fotky z meho camer to ukazuje, ze to pametova karta se pise chranene

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version