Olympus

Topics

<< < (44/50) > >>

[1] Mam stylus 1010 , stahnout obrazky do pocitace a poslat je do Walgreens vytisknout . Mel jsem tento fotoaparat nekolik let a nebyli schopni prijit na to, jak se dostat k datum na snimky .

[2] Mam velkou cernou skvrnu na mem sceen

[3] Muj Olympus FE - 25 nezaznamenava zvuk , proc ? a mohu zapnout zvuk jit spolu s videem ?

[4] Vzal jsem si spoustu obrazku na a moje karta je temer plny . Snazil jsem se zjistit, jak mohu vymazat vsechny snimky z karty , ale nemuze najit nic v menu mi rikat , jak vymazat snimky na pametove karte . Co mam delat ? Prosim, mejte na pameti, ze jsem 60

[5] Proc se rika " Napiste Proc se rika " ochrana proti zapisu " na me obrazovce fotoaparatu ?

[6] Nelze najit pametovou kartu fo Olympus didital kamery D - 460 ZOOM

[7] Nova baterie nevydrzi nabita . i nahradil ten, 3 let , protoze stejny problem .

[8] Prave jsem se vyfotit , presunul objekt, ktery chcete vzit dalsi a tlacitka prestali pracovat ,objektiv je jeste brzy , zadne svetlo na , jsem si dal ji k nabiti , jsem udelal spravnou vec

[9] Muj fotoaparat zvykly instalovat zadne obrazky do pocitace , i pripojit na USB a hit pc a nedela vubec nic ...

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version